Black Friday & Cyber ​​Monday Fraktinformation >>>
Laddar...

TOKO Base Angle World Cup 0.5°

7%
Special Price 811,55 kr Regular Price 901,66 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

TOKO Base Angle World Cup 0,5° är ett precisionsverktyg för skidtunningsentusiaster. Detta basvinkelverktyg är tillverkat med omsorg om detaljerna och gör att du kan uppnå den perfekta basvinkeln på 0,5° på dina skidor. Det är utformat för tävlingsåkare och proffs och ger exakta och konsekventa resultat för optimal prestanda i backen. Ta din skidinställning till nästa nivå med TOKO Base Angle World Cup 0,5° och upplev skillnaden i din skidåkningsprestanda.

Detaljer

TOKO Base Angle World Cup har tre olika versioner, var och en med en specifik vinkel för skräddarsydd tuning.

  • Filen på 0,50° är perfekt för att skapa en knivskarp kant som ger exceptionellt grepp och kontroll i hårda och isiga backar. Den är idealisk för avancerade skidåkare och tävlingsåkare som vill ha maximal precision och responsivitet.

  • Filen på 0,75° ger en balans mellan kantgrepp och smidig svängning. Den är mångsidig och lämpar sig väl för en mängd olika snöförhållanden, vilket gör den till ett utmärkt val för fritidsåkare som vill ha en pålitlig allround-prestanda.

  • 1,0°-filen ger en något mer förlåtande kantvinkel, lämplig för skidåkare som vill ha stabilitet och lätt att svänga. Det är särskilt fördelaktigt för varierande snöförhållanden och offpiståkning.

Njut av självförtroendet och kontrollen som kommer med finjusterade kanter, och ta din skidåkning till nya höjder med detta högkvalitativa basvinkelverktyg.