30 € Rabatt | Koda: DECEMBER30
* Minsta beställningsvärde 300 €. Gäller ej lavinfyrar.
Laddar...

TOKO Base Angle World Cup 0.75°

7%
Special Price 800,54 kr Regular Price 889,42 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Uppnå de perfekta kantvinklarna med TOKO Base Angle World Cup 0,75°. Detta precisionsverktyg är utformat för både skidtunningsentusiaster och proffs. Tack vare det noggranna hantverket kan du ställa in den perfekta basvinkeln på 0,75° på dina skidor, vilket garanterar optimal prestanda i backen. Oavsett om du tävlar eller åker skidor på fritiden är detta basvinkelverktyg ett värdefullt tillskott till ditt tuningkit. Med TOKO Base Angle World Cup 0.75° får du en bättre skidinställning, mjukare svängar och bättre kontroll på snön.

Detaljer

TOKO Base Angle World Cup har tre olika versioner, var och en med en specifik vinkel för skräddarsydd tuning.

  • Filen på 0,50° är perfekt för att skapa en knivskarp kant som ger exceptionellt grepp och kontroll i hårda och isiga backar. Den är idealisk för avancerade skidåkare och tävlingsåkare som vill ha maximal precision och responsivitet.

  • Filen på 0,75° ger en balans mellan kantgrepp och smidig svängning. Den är mångsidig och lämpar sig väl för en mängd olika snöförhållanden, vilket gör den till ett utmärkt val för fritidsåkare som vill ha en pålitlig allround-prestanda.

  • 1,0°-filen ger en något mer förlåtande kantvinkel, lämplig för skidåkare som vill ha stabilitet och lätt att svänga. Det är särskilt fördelaktigt för varierande snöförhållanden och offpiståkning.

Njut av självförtroendet och kontrollen som kommer med finjusterade kanter, och ta din skidåkning till nya höjder med detta högkvalitativa basvinkelverktyg.