KUPONGKODER Upp till €150 | Kvar >>>
Laddar...

TOKO Base Angle World Cup 1.0°

Special Price 790,68 kr Regular Price 930,18 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

Uppnå precision och prestanda med TOKO Base Angle World Cup 1.0°. Med detta specialverktyg kan du ställa in den perfekta basvinkeln på 1,0° på dina skidor, vilket ger utmärkt kantkontroll och smidiga svängar i backen. Oavsett om du är en tävlingsåkare eller en hängiven entusiast är detta basvinkelverktyg en viktig del av ditt tuningkit. TOKO Base Angle World Cup 1.0° är tillverkad för hållbarhet och användarvänlighet och ger tillförlitliga resultat och hjälper dig att njuta av skidåkning med finjusterade kanter. Ta din skidtrimning till en ny nivå av noggrannhet med detta professionella basvinkelverktyg.

Detaljer

TOKO Base Angle World Cup har tre olika versioner, var och en med en specifik vinkel för skräddarsydd tuning.

  • Filen på 0,50° är perfekt för att skapa en knivskarp kant som ger exceptionellt grepp och kontroll i hårda och isiga backar. Den är idealisk för avancerade skidåkare och tävlingsåkare som vill ha maximal precision och responsivitet.

  • Filen på 0,75° ger en balans mellan kantgrepp och smidig svängning. Den är mångsidig och lämpar sig väl för en mängd olika snöförhållanden, vilket gör den till ett utmärkt val för fritidsåkare som vill ha en pålitlig allround-prestanda.

  • 1,0°-filen ger en något mer förlåtande kantvinkel, lämplig för skidåkare som vill ha stabilitet och lätt att svänga. Det är särskilt fördelaktigt för varierande snöförhållanden och offpiståkning.

Njut av självförtroendet och kontrollen som kommer med finjusterade kanter, och ta din skidåkning till nya höjder med detta högkvalitativa basvinkelverktyg.