SUMMER Sale | 10% Extra Rabatt| Kod: SUMMER10
Laddar...

TOKO Side Angle World Cup 86°

13%
Special Price 428,71 kr Regular Price 476,27 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

TOKO Side Angle World Cup 86° är en högpresterande filhållare som är utformad för exakt sidostyrning under filning, vilket ger rena och knivskarpa sidokanter. Den är tillverkad av förstklassig aluminium och garanterar hållbarhet och noggrannhet för konsekvent kanttuning. Med sin 86° vinkel är detta verktyg en favorit bland professionella skidåkare som specialiserar sig på slalom eller storslalom, vilket ger exceptionellt kantgrepp och smidighet i backen. Men även passionerade avancerade fritidsåkare kan dra nytta av verktygets precision och prestationshöjande egenskaper. Förbättra din kanttuning och upplev fördelarna med TOKO Side Angle World Cup 86° på dina skidäventyr.

Detaljer

TOKO Side Angle World Cup-serien erbjuder fyra olika filhållare, var och en utformad för att tillgodose specifika skidfärdighetsnivåer och preferenser:

  • TOKO Side Angle World Cup 89°: Denna filhållare har en grundare sidvinkel på 89°, vilket gör den lämplig för nybörjare eller skidåkare som prioriterar enkel sväng och manövrerbarhet framför aggressivt kantgrepp.
  • TOKO sidovinkel World Cup 88°: 88°-versionen har en något brantare sidvinkel och passar för medelgoda till avancerade skidåkare som vill ha en balans mellan kantgrepp och manövrerbarhet.
  • TOKO sidovinkel World Cup 87°: Med en mer måttlig sidovinkel på 87° är den här filhållaren perfekt för avancerade skidåkare som vill ha exakt kantgrepp och kontroll samtidigt som de behåller mångsidigheten.
  • TOKO sidovinkel World Cup 86°: Modellen med 86° har den brantaste sidvinkeln i serien, vilket gör den idealisk för expertskidåkare eller tävlingsåkare som kräver aggressiv kanthållning och prestanda i höga hastigheter.

Välj den TOKO Side Angle World Cup filhållare som passar din skidåkning och dina mål, och upplev fördelarna med professionell kanttrimning för förbättrad prestanda och njutning i backen.