KUPONGKODER Upp till €150 >>>
Laddar...

TOKO Side Angle World Cup 88°

Special Price 410,51 kr Regular Price 482,92 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

TOKO Side Angle World Cup 88° är en förstklassig filhållare som är utformad för vägledning av sidokanten under filning, vilket ger exakta och knivskarpa sidokanter. Den är tillverkad av högkvalitativt aluminium och garanterar hållbarhet och precision för konsekventa resultat. Vinkeln på 88° är idealisk för avancerade fritidsskidåkare och ger en perfekt balans mellan kantgrepp och manövrerbarhet i backen. Med detta viktiga verktyg kan du förbättra din kanttuning och få bättre kontroll och prestanda under dina skidäventyr. Uppnå en professionell kantfinish och ta din skidåkning till nya höjder med TOKO Side Angle World Cup 88°.

Detaljer

TOKO Side Angle World Cup-serien erbjuder fyra olika filhållare, var och en utformad för att tillgodose specifika skidfärdighetsnivåer och preferenser:

  • TOKO Side Angle World Cup 89°: Denna filhållare har en grundare sidvinkel på 89°, vilket gör den lämplig för nybörjare eller skidåkare som prioriterar enkel sväng och manövrerbarhet framför aggressivt kantgrepp.
  • TOKO sidovinkel World Cup 88°: 88°-versionen har en något brantare sidvinkel och passar för medelgoda till avancerade skidåkare som vill ha en balans mellan kantgrepp och manövrerbarhet.
  • TOKO sidovinkel World Cup 87°: Med en mer måttlig sidovinkel på 87° är den här filhållaren perfekt för avancerade skidåkare som vill ha exakt kantgrepp och kontroll samtidigt som de behåller mångsidigheten.
  • TOKO sidovinkel World Cup 86°: Modellen med 86° har den brantaste sidvinkeln i serien, vilket gör den idealisk för expertskidåkare eller tävlingsåkare som kräver aggressiv kanthållning och prestanda i höga hastigheter.

Välj den TOKO Side Angle World Cup filhållare som passar din skidåkning och dina mål, och upplev fördelarna med professionell kanttrimning för förbättrad prestanda och njutning i backen.