Black Friday & Cyber ​​Monday Fraktinformation >>>
Laddar...

TOKO Side Angle World Cup 89°

Special Price 421,36 kr Regular Price 468,11 kr
Inklusive. moms.

Snabböversikt

Beskrivningen av denna produkt har översatts automatiskt. Klicka här för att läsa originaltexten.

TOKO Side Angle World Cup 89° är det perfekta verktyget för att uppnå en exakt, ren och knivskarp sidokant. Denna filhållare är utformad enligt World Cup-standarder och ger expertvägledning för din fil, vilket säkerställer professionell kantjustering. Den är tillverkad av högkvalitativt aluminium och garanterar hållbarhet och tillförlitlighet för långvarig prestanda. Vinkeln på 89° är perfekt för nybörjare och vanliga skidåkare och ger en balans mellan användarvänlighet och kantgrepp, vilket förbättrar din skidupplevelse med bättre kontroll och manövrerbarhet i backen. Förbättra din kanttuning med detta viktiga verktyg för smidiga och njutbara åk.

Detaljer

TOKO Side Angle World Cup-serien erbjuder fyra olika filhållare, var och en utformad för att tillgodose specifika skidfärdighetsnivåer och preferenser:

  • TOKO Side Angle World Cup 89°: Denna filhållare har en grundare sidvinkel på 89°, vilket gör den lämplig för nybörjare eller skidåkare som prioriterar enkel sväng och manövrerbarhet framför aggressivt kantgrepp.
  • TOKO sidovinkel World Cup 88°: 88°-versionen har en något brantare sidvinkel och passar för medelgoda till avancerade skidåkare som vill ha en balans mellan kantgrepp och manövrerbarhet.
  • TOKO sidovinkel World Cup 87°: Med en mer måttlig sidovinkel på 87° är den här filhållaren perfekt för avancerade skidåkare som vill ha exakt kantgrepp och kontroll samtidigt som de behåller mångsidigheten.
  • TOKO sidovinkel World Cup 86°: Modellen med 86° har den brantaste sidvinkeln i serien, vilket gör den idealisk för expertskidåkare eller tävlingsåkare som kräver aggressiv kanthållning och prestanda i höga hastigheter.

Välj den TOKO Side Angle World Cup filhållare som passar din skidåkning och dina mål, och upplev fördelarna med professionell kanttrimning för förbättrad prestanda och njutning i backen.